Verzorgen

Ons team bestaat louter uit deskundig opgeleide medewerkers. Zij komen doorgaans uit de zorgsector en werken op een betrokken en rustige manier. Alle medewerkers hebben uitgebreide kennis van conserveringstechnieken en het ontbindingsproces, wet- en regelgeving en de Arbo richtlijnen. Ook bij het werken met traumaslachtoffers kunt u erop rekenen dat onze medewerkers dit op professionele wijze doen.

Dankzij de kennis en ervaring van onze medewerkers, zijn zij in staat om ook bij de laatste verzorging van de overledene de nabestaanden op een rustige manier te betrekken. Het verzorgen van de overledene wordt altijd gedaan door twee medewerkers, deze medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld.

Onze deskundige medewerkers volgen altijd de Arbo richtlijnen, wet- en regelgeving. Zij werken continu met een rustige en betrokken houding..

verzorgen van dierbaren

Basisverzorging

Basisverzorging (onder andere wassen & aankleden)

Uiterlijke verzorging

(onder andere makeup, nagels, haar, baard of snor)

Verzorgen met nabestaanden

Verzorging in aanwezigheid van nabestaanden, waarbij onze medewerkers samen met de nabestaanden de overledene verzorgen (onze medewerkers nemen hierbij de tijd om de nabestaanden te begeleiden)

Specialistische verzorging

Specialistische verzorging zoals het verwijderen van een pacemaker / icd, een vochtreducerende behandeling van buikholtes, lichte balseming (ofwel thanatopraxie) en restauratie en reconstructie na bijvoorbeeld een ongeval.

Gezamelijk meer dan 100 jaar ervaring

Wij werken met een ambitieus team, bestaande uit deskundige medewerkers. Onze medewerkers komen louter uit zorgberoepen.

0

uitvaarten per jaar

0

wagens & bussen

0

medewerkers

0

tevreden klanten

Onze missie

Bij AVN uitvaartondersteuning streven wij het volgende na:

 • Flexibele omgang met partners en klanten
 • Persoonlijke omgang en behandeling
 • Altijd de mogelijkheid voor maatwerk
 • Continu opleiden van jonge medewerkers
 • Eigentijdse benadering met traditionele waardigheid
 • Groot assortiment uitvaartkisten & wagens
 • Eigentijdse benadering met traditionele waardigheid
Video afspelen

Ons team

Een willekeurige greep uit ons deskundige team. Wij ontzorgen anderen dagelijks.

 • Wendy Livestro

  Directeur

  De algemeen directeur van AVN uitvaartondersteuning. De kapitein van ons schip. Ze staat binnen de uitvaartgemeenschap bekend als een harde werker, een ervaren kracht...

  view profile
 • Stephanie Meijer

  Verzorgster

  Stephanie is binnen AVN uitvaartondersteuning één van de meest ervaren verzorgers. Zij draagt zorg voor de technische en visuele verzorging van overledenen.

  view profile
 • Sharon Vermaning

  Eerste verzorgster

  Sharon is de eerste verzorgster binnen AVN uitvaartondersteuning. Bij het verzorgen van overledenen neemt zij doorgaans de leiding.

  view profile
 • Hans Hopman

  Shopmanager

  Hans is onze voorman wanneer het gaat om online commercie. Hij zorgt er dagelijks voor dat onze webshops naar behoren werken.

  view profile
 • Lydia de Ruiter

  Administratief medewerkster

  De dagelijkse administratie is in handen van Lydia. Zij zorgt voor de correcte afhandeling van crediteuren en debiteuren.

  view profile
 • Jordy Hofman

  Depotmanager

  Als depotmanager zorgt Jordy ervoor dat onze voorraden actueel blijven, en dat alles in en om onze gebouwen blijft werken.

  view profile