Thuis opbaren

AVN Uitvaartondersteuning heeft alles in huis om uw dierbare op te baren. Zo kunnen nabestaanden er voor kiezen om de overledene op een bed, opbaarplank of kist thuis te laten opbaren. Alle middelen hiervoor kunt u bij AVN Uitvaartondersteuning huren voor een schappelijk bedrag.

Hier komt nog meer tekst, want bovenstaande is te kort, zeker voor SEO. Hier komt nog meer tekst, want bovenstaande is te kort, zeker voor SEO. Hier komt nog meer tekst, want bovenstaande is te kort, zeker voor SEO. Hier komt nog meer tekst, want bovenstaande is te kort, zeker voor SEO. Hier komt nog meer tekst, want bovenstaande is te kort, zeker voor SEO. 

Onze deskundige medewerkers volgen altijd de Arbo richtlijnen, wet- en regelgeving. Zij werken continu met een rustige en betrokken houding..

Thuis opbaren van dierbaren

Kistkoeling

De koeling wordt doorgaans op een baar onder de kist geplaatst. Om de koeling te camoufleren leveren wij een rok die ervoor zorgt dat de ruimte onder de kist (koeling en onderstel) niet zichtbaar is.

Bedkoeling

Bij het opbaren op een bed gebruiken we een bedkoeling die onder het bed van de overledene geplaatst wordt. Deze koeling kan gedurende de gehele periode tussen overlijden en de uitvaart worden gebruikt.

Kamerschermen

Wanneer er geen aparte kamer is, kan er gebruik worden gemaakt van kamerschermen. Op deze manier ontstaat er alsnog een afgescheiden ruimte.

Standaards

Op de bloemenstandaards en kaarsenstandaards kunt u kaarsen en bloemen plaatsen. Dit kan zowel wij opbaring in een kist als opbaring op bed gebruikt worden.

Rok, baar & glasplaat

Wanneer de overledene in een kist wordt opgebaard, wordt er gebruik gemaakt van een baar met rok. De glasplaat zorgt ervoor dat de kist wel afgesloten is, maar er toch afscheid genomen kan worden.

Gezamelijk meer dan 100 jaar ervaring

Wij werken met een ambitieus team, bestaande uit deskundige medewerkers. Onze medewerkers komen louter uit zorgberoepen.

0

uitvaarten per jaar

0

wagens & bussen

0

medewerkers

0

tevreden klanten

Onze missie

Bij AVN uitvaartondersteuning streven wij het volgende na:

 • Flexibele omgang met partners en klanten
 • Persoonlijke omgang en behandeling
 • Altijd de mogelijkheid voor maatwerk
 • Continu opleiden van jonge medewerkers
 • Eigentijdse benadering met traditionele waardigheid
 • Groot assortiment uitvaartkisten & wagens
 • Eigentijdse benadering met traditionele waardigheid
Video afspelen

Ons team

Een willekeurige greep uit ons deskundige team. Wij ontzorgen anderen dagelijks.

 • Wendy Livestro

  Directeur

  De algemeen directeur van AVN uitvaartondersteuning. De kapitein van ons schip. Ze staat binnen de uitvaartgemeenschap bekend als een harde werker, een ervaren kracht...

  view profile
 • Stephanie Meijer

  Verzorgster

  Stephanie is binnen AVN uitvaartondersteuning één van de meest ervaren verzorgers. Zij draagt zorg voor de technische en visuele verzorging van overledenen.

  view profile
 • Sharon Vermaning

  Eerste verzorgster

  Sharon is de eerste verzorgster binnen AVN uitvaartondersteuning. Bij het verzorgen van overledenen neemt zij doorgaans de leiding.

  view profile
 • Hans Hopman

  Shopmanager

  Hans is onze voorman wanneer het gaat om online commercie. Hij zorgt er dagelijks voor dat onze webshops naar behoren werken.

  view profile
 • Lydia de Ruiter

  Administratief medewerkster

  De dagelijkse administratie is in handen van Lydia. Zij zorgt voor de correcte afhandeling van crediteuren en debiteuren.

  view profile
 • Jordy Hofman

  Depotmanager

  Als depotmanager zorgt Jordy ervoor dat onze voorraden actueel blijven, en dat alles in en om onze gebouwen blijft werken.

  view profile