Reviews

“Zelf het rouwvervoer en staatsievervoer verzorgen is als ZZP-er moeilijk. De wagens zijn prijzig en ik heb onvoldoende klanten om zelf deze aan te schaffen. Ik regel het via AVN. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld.”

Mark de Boer

“Uitvaartondernemer was voor mij een droom, en die is 2 jaar geleden uitgekomen. Wendy van AVN heeft mij fantastisch geholpen. Alles loopt goed, voldoende werk en altijd tip top in orde. 10 sterren!”

Femke Bol

“Wat AVN Uitvaartdiensten doet, kunnen wij ook. Maar wij willen dat niet. Wij richten ons op de mensen. AVN Uitvaartdiensten zorgt voor de rest. Een geweldige goede mix. “

John Bakker

“Ik ben goed met mensen en verzorg mijn uitvaarten tot in de puntjes. Het verzorgen van de overledene en opbaren laat ik aan Wendy over. Dat gaat altijd goed, een fijne geruststelling.”

Marjan Smit

“Ik werk samen met twee andere uitvaartverzorgers. Wij zijn goed in het plannen en zijn fanatiek wanneer het gaat om het organiseren van uitvaarten. AVN helpt ons daarbij. Een dikke 10 in mijn boekje.”

Martijn Leeuwen

“Wendy en haar team verrichten geweldig werk. Ik spar bijna dagelijks met ze. Ze ontzorgen mij op alle gebieden waarvan ik weet dat ik er wat minder goed in ben. Top!”

Minoesch van den Berg