Media

AVN Uitvaartondersteuning zorgt voor de nodige (online) groei en uw (digitale) visitekaartje.

Professioneel drukwerk, ontwerpen van rouwdrukwerk, promotioneel drukwerk, ontwikkeling van op maat gemaakte uitvaartwebsites. Voor het team achter AVN Uitvaartondersteunining is dit dagelijkse kost. Inhouse SEO, SEA en DTP specialisten zorgen ervoor dat uw drukwerk optimaal is vormgegeven en dat de (online) marketing volledig is geoptimaliseerd.

Wij hebben een ruimte keuze uit (online) marketingtools die wij hebben vrijgegeven voor klanten en partners. Samen zorgen wij ervoor dat u goed voor de dag komt en vindbaar bent, zowel met betaalde advertenties (SEA) alsmede topresultaten in de organische resultaten (SEO).

Onze deskundige medewerkers volgen altijd de Arbo richtlijnen, wet- en regelgeving. Zij werken continu met een rustige en betrokken houding..

drukwerk, dtp & media

Rouwdrukwerk

Met een ruime keuze uit designs en de mogelijkheid om rouwdrukwerk op maat te bestellen, zorgen onze medewerkers ervoor dat alles exaxt naar wens is.

Promotioneel drukwerk

Ontwerpen van het drukwerk en het drukken hiervan. Onze DTP specialisten zorgen ervoor dat uw drukwerk tot in de puntjes wordt ontworpen & gedrukt.

Webdesign

Gevonden worden of bezoekers op de website ontvangen is één. De bezoeker converteren naar klant is twee. Onze medewerkers zorgen voor een snelle en goed converterende website.

Betaald adverteren (SEA)

Gevonden worden op de juiste zoektermen, zonder daarvoor al te diep in de buidel te hoeven tasten. Daar zorgen onze SEA specialisten voor. De juiste ROI en hoge conversies.

Organische resultaten (SEO)

Volg onze SEO training of optimaliseer uw website met de hulp van onze SEO specialisten. Gratis bovenaan in Google voor de juiste zoektermen is nog steeds mogelijk.

Gezamelijk meer dan 100 jaar ervaring

Wij werken met een ambitieus team, bestaande uit deskundige medewerkers. Onze medewerkers komen louter uit zorgberoepen.

0

uitvaarten per jaar

0

wagens & bussen

0

medewerkers

0

tevreden klanten

Onze missie

Bij AVN uitvaartondersteuning streven wij het volgende na:

 • Flexibele omgang met partners en klanten
 • Persoonlijke omgang en behandeling
 • Altijd de mogelijkheid voor maatwerk
 • Continu opleiden van jonge medewerkers
 • Eigentijdse benadering met traditionele waardigheid
 • Groot assortiment uitvaartkisten & wagens
 • Eigentijdse benadering met traditionele waardigheid
Video afspelen

Ons team

Een willekeurige greep uit ons deskundige team. Wij ontzorgen anderen dagelijks.

 • Wendy Livestro

  Directeur

  De algemeen directeur van AVN uitvaartondersteuning. De kapitein van ons schip. Ze staat binnen de uitvaartgemeenschap bekend als een harde werker, een ervaren kracht...

  view profile
 • Stephanie Meijer

  Verzorgster

  Stephanie is binnen AVN uitvaartondersteuning één van de meest ervaren verzorgers. Zij draagt zorg voor de technische en visuele verzorging van overledenen.

  view profile
 • Sharon Vermaning

  Eerste verzorgster

  Sharon is de eerste verzorgster binnen AVN uitvaartondersteuning. Bij het verzorgen van overledenen neemt zij doorgaans de leiding.

  view profile
 • Hans Hopman

  Shopmanager

  Hans is onze voorman wanneer het gaat om online commercie. Hij zorgt er dagelijks voor dat onze webshops naar behoren werken.

  view profile
 • Lydia de Ruiter

  Administratief medewerkster

  De dagelijkse administratie is in handen van Lydia. Zij zorgt voor de correcte afhandeling van crediteuren en debiteuren.

  view profile
 • Jordy Hofman

  Depotmanager

  Als depotmanager zorgt Jordy ervoor dat onze voorraden actueel blijven, en dat alles in en om onze gebouwen blijft werken.

  view profile